despre asociaţie

Informatii despre Asociatia Culturala NATIV:

"Art.6. ASOCIATIA CULTURALA NATIV are ca scop principal sustinerea, promovarea si dezvoltarea culturii din perspectiva creatiei artistice, a celor 7 arte, intr-o maniera constructiva si responsabila. Pentru a-si indeplini scopul, asociatia isi stabileste urmatoarele obiective:
a) oferirea serviciilor de organizare si prezentare publica de spectacole, in direct;
b) initierea si aplicarea unor programe culturale specifice pentru promovarea si sustinerea activitatilor artistice ale asociatiei.
c) dezvoltarea si perfectionarea domeniului artelor, atragerea si utilizarea oricaror resurse utile pentru sprijinirea acestui domeniu ;
d) promovarea pe plan national si international a realizarilor asociatiei, stabilirea unor colaborari cu alte organizatii de specialitate din tara si din strainatate.
e) promovarea programelor de schimburi spirituale si culturale cu un puternic impact educativ.
f) incurajarea si promovarea diverselor Iimbaje de exprimare artistica, a copiilor si tinerilor cu aptitudini."

"Art.27. Poate deveni membru al ASOCIATIEI CULTURALE NATIV orice persoana fizica majora, indiferent de nationalitate si cetatenie, care accepta prevederile statutului si se obliga sa le respecte, care sa nu fi efectuat vreo activitate contrara scopului, principiilor si obiectivelor asociatiei conform articolului 29, care sa respecte principiile nediscriminarii si ale egalitatii de sanse intre toti membrii asociatiei si care sa contribuie la realizarea scopului propus. Acesta trebuie sa isi manifesea adeziunea in scris , printr-o cerere care se va depune la secretariatul Asociatiei."

"Art.12. Cotizatia este stabilita de catre consiliul director. Cotizatia initiala a fost stabilita la 30 lei pe an, pentru fiecare membru, care se achita intr-o singura transa anuala, sau in doua transe a cate 15 lei, cate una pe fiecare semestru, pana la prima zi a ultimei luni a semestrului. "


Organul de conducere si administrare al asociatiei este Consiliul Director compus din :
- preşedinte : Puşcău Daniel
- vicepresedinte : Dincă Cătălin
- director programe : Berivoescu Constantin
- director tehnic : Bouda Harald Iaroslav
- director comunicare si imagine : Cumpan Alina Celia
- referent artistic : Paraschivoiu Gheorghe
- contabil : Sameş Luana